måndag 15 februari 2010

100215 Växlande mellan sol o regn, men varmare. Snabb rapport, framme på nya stället, mitt rum längst ner till hö. Resan ner gick bra, ca 3 tim.Har tillgång till nätet när ingen annan är uppkopplad, så får se hur det blir. Har ett intressant projekt, ponny som inte kan tas i hagen o i morse inte i stallet heller, fick stå inne i dag. Läger öronen bakåt o vänder runt o baken mot ingången. Har börjat lite i kväll, får skriva om det senare.

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Det blir en bra utmaning för dig :)

Rosa sa...

Lite kort om tid, fyra dagar blir det bara.

Eva Östman sa...

Men Pat säger ju att ingenting tar mer än två dagar ;-)

Det ska bli jätteroligt att få höra hur du gör och hur det går. För du berättar väl? Din blogg är toppen!

Ulrika sa...

Vilket vackert och märkligt hus.

Men en sådan liten syrlig ponny kan vara lättlöst. Lite som det där med första hjälpen, alltså det där om när man kommer till en olycksplats, så är det inte den som skriker mest som är värst skadad, utan den som är tyst och stilla. Att lägga öronen bakåt och vända rumpan till är lite som att skrika mest, tänker jag. Jag tror du klarar det utmärkt. På hästsimmet hade jag många sådana hästar. Ponnyer kan ju vara envetnare än hästar förstås.
/U

Maria sa...

Hej Rosa!

Jag följer din blogg, himla roligt.

Jag har problem med Nova som går ut igenom grinden på hagen (elstängsel med dålig ström nu på vintern). Hon är dessutom brunstig så det är till hingsten hon vill. Hon har gått ut genom grinden tre dgr, oxå går hon genom stängslet in till hingsten. Rena rama kaoset.
Det var Elisabeth som sa att jag kunde maila dig om detta; Man ska kunna koppla elen så att den blir starkare på en viss sträcka som grinden tex. Hon kom inte ihåg hur man gjorde, men trodde att du visste.

Hoppas du har tid att svara...
Mvh Maria