tisdag 9 februari 2010

100209 Försökte få någon bra bild på kalven, men det är kor som rör sig eller ligger i vägen. I dag kom två maskiner som klippte häck efter vägen, sidorna o på höjden. Titta på bilden i förrgår i så ser man skillnaden.I dag så ville Sara träna Massimo med min hjälp. Det hon ville var att gå i Z 2-3 o få honom att gå rakt fram. Det gick bra efter ett antal försök, han vill gå in på cirkel, fick visa henne hur hon skulle hindra honom från det genom att "vifta" bort framdelen, han lyssnar bra på små signaler o reagerar stort när det blir stora. Sarah har varit på kurs o där fick de öva det på deras ponnyer. Kursen riktade sig till de som vill starta verksamhet med hästar för barn med problem.

2 kommentarer:

Eva Östman sa...

Rosa, vad heter organisationen som du ordnade dina första platser genom? Vof? Eller vad? Har du en hemsidesadress? Jag känner en som är intresserad.

Rosa sa...

Organisationen heter wwoof. Finns i många länder. Som medlem ser man mer ingående ex var det liger, hur många det är i fam. m.m. Tror det finns kring 400 ställen i England o Irland tillsammans.