onsdag 7 april 2010

Lasta Fairy , Saxon o Massimo

100407 Sol mest hela dagen, rätt varmtStällde fram transporten så jag kan övningslasta. Tyvärr ingen där som kunde ta bild men jag filmade Fairy o Saxon, jag har ännu inte lärt mig hur jag får in film på bloggen:( Lastningen gick bra med alla tre förutom när Saxon blev rädd o inte förstod vad jag menade, då sade han bättre fly än illa fäkta o sprang till hagen. Det löste sig o han gick in o ut lugnt sedan;)

2 kommentarer:

Blenda Elby sa...

Jag brukar göra om filmen i "Windows Moviemaker", för blogspot eller youtube verkar inte kunna läsa filmen direkt från kameran. Sedan går det att ladda in den antingen på youtube, och "bädda in" i bloggen därifrån, eller, om man har den gamla versionen av blogspots inläggsredigerare, så kan man ladda ner den direkt på film-länken på blogspot.
I den nyare versionen verkar det som om man måste gå via youtubes för att få in en film. Blir ju bättre film där i och för sig.

Vilken version av "inläggsredigerare" man har synsns längst ner på fliken inställningar.

Rosa sa...

Tack för informationen, skall se om jag kan få till något i helgen. Jag är mindre bra på det där med datorer o flytta filmer "hit o dit", jag måste nog ha en manual för varje punkt jag skall göra:) Anette har gett mig en manual men jag får inte till det, feg att prova saker när det inte blir som jag tänkt:)