måndag 28 juni 2010

Behandling

100628 Sol och varmt Jasmine i gårdshagen Lite på plan, lös och på lina. Kvällen fick hon kranial-sacral behandling av Ingela. Jasmin blev mycket avslappnad, stretchade själv på ett speciellt sätt, hela ryggen blev med.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Hur strechar hon då?

lotti sa...

Hur strechar hon då?

Ingela sa...

Svårt att förklara , måste ses ;o)

Kallar det för en "drake" ibalnd blir de en sjöhäst, men Jamsine körde drakevarianten, inklusive ljudeffekter. De kan ha huvudet högt eller lågt, nacken rak eller krummad med hakan mot luiftstrupe, eller nosen mot taket, och i en massa olika lägen, beroende på vad just den hästen behöver, och så bara sträcker de ut hela kroppen inifrån, ungefär som att man blåser upp nånting på insidan under ryggraden och skjuter ut ryggraden/hals nacke, så att alla kotor får maximalt mellanrum, ibland skjuter hästen i höjden 1-2 dm och blir högre fastän hovarna är exakt lika i marken, då blir det också en uträtning av alla leder i benen, från hov och uppåt till bogar/ höftleder

men det kan också göras genom att de sänker korset nån dm, likadant där hovarna är fixerade på backen. Det blir en automatisk tillrättaläggning av tex ryggkotpelare eller leder. (genom en massa nervimpulser mm...)
Hästen vet knappt ens om att den gör det, på ögonen ser man att den fortfarande är inne i en trans och frånvarande, reagerar inte alls på sånt som rör sig runtomkring i det läget.

Gör ett inlägg eftersom det var Anita och jag som fick se det =)

Anita sa...

Ja, det var intressant att se. Du beskriver hennes reaktion bra.

Rosa sa...

Ja det var synd att jag måste åka iväg, hade velat se det också. Bra att du har beskrivet det, så jag har det kvar för mitt minne.