tisdag 24 november 2009

Hej alla. Bilderna jag tog på eventet blev inget, men däremot en bild på Lotti från hotell frukosten. Inträdesbanden från föregående års event, årets är det gröna, inte lika fin som de andra. Här en bild från rummet, jag ligger här nere Lotti och Maria en spiraltrappa upp. Nu har jag anlänt och är ute på första promenaden, hästar som går vid vägen, de har verkligen stora ytor att röra sig på. och hunden som fick springa lös med mig på promenaden.

6 kommentarer:

uh sa...

Hej på dig!

Det ser jättetrevligt ut där. Ha det bra!
Hälsningar Ulrike

Elisabeth sa...

Fint landskap, mysigt med hundpromenad..

Kitty sa...

Det där landskapet skulle jag kunna leva i - med hundar o hästar.
ha det bra

Unknown sa...

Skickar en hälsning från " dimmorna i Lutzen". Tänk att rullgardinen aldrig far upp. Det duggregnar hela tiden. Lotti

Eva Östman sa...

Nåmen hej! Min blogg uppdaterar visst inte länkarna så bra, så jag har helt missat att du håller oss underrättade om dina äventyr. Hundpromenad låter som ett utmärkt sätt att besöka främmande ort :-)

Ulrika sa...

Det verkar oerhört spännande din resa:)

Jag försökte kommetera inlägget ovan, men lyckades inte, så jag skriver här. För jag kan ju inte låta bli att gissa lite om hästen på bilden. Med risk för att ha helt fel:

Jag tror att den är vänster introvert (underläppen), med lång betänketid (ögonen och "näsborrarna" ser sådana ut) och om man trycker på och stressar den blir den höger introvert tills den är trygg med dig och då kommer det nog mer vänster extrovert. När han törs vara nyfiken kommer han att vara modig och bjuda till på ett trevligt sätt.
Jag tror att han är som en ketchupflaska. Inget, inget, lite, inget och sedan mer än man väntar sig.

=D