torsdag 1 augusti 2013

Häst dans

20130730 mulet regnskurar
Andra föreställningen i dag avklarad. 
Vädrets makter var med oss, åska o regn fram tills att ryttarna skulle göra sig i ordning för att möta publiken, då blev det uppehåll o solen kom fram!! 
Manno var på hugget vid träningen med dansaren Jessika så Ulrika fick leka en stund med honom så han "landade". Var visst sedan lite seg sedan där inne, han börjar veta vad som skall göras o kan börja fråga om de menar vad de " säger". 

20130731 mulet o regnskurar
Tredje föreställning avklarad, den gick jättebra. Bekant från Sundsvall som nu bor i Helsingborgs trakten kom fram efter föreställningen o överraskade mig. Roligt. Jag skall troligtvis åka o hälsa på medan jag är kvar hos Ulrika.
Här övar nu dansarna o ungdomarna sedan tog vi dit hästarna o dansarna fick öva med dem, jag hjälpte Tal med Freja, Manno o Jessika övade med Ulrikas ögon på sig. Sedan hjälpte Ulrika de andra som tränade in några nya rörelser.
Den här platsen är på andra sidan av skogsvägen vid biblioteksruinen, härlig plats att vara på, stenmur runt hela så det blir som en paddock, träden är som ett tak över oss, ger bra skugga när solen skiner o svalka när det är varmt.

I dag var SVT-kultur med o filmar och vår egen fotograf, vet inte ännu när det kommer att visas i TV.
Nu vila i 2 dagar innan de två sista föreställningarna i helgen.
Inte lätt att ha med i-paden o fota, bilen en bit bort o jag vill inte ha den liggandes någonstans om det kommer regn.
Ingen nätkontakt vissa dagar, få se när det funkar.
Om vädret, regna mycket på fm, uppehåll när vi började förbereda träningarna, några droppar regn när publiken var på väg, det tar ca femton minuter att gå från parkeringen, så tittade solen fram igen när föreställningen började:-)

Inga kommentarer: